top of page
IMG_3141.JPG

 

Het is mijn missie is om jou in verbinding te brengen met je dieper weten, je intuïtie en wat je bezielt.   Om helemaal van daaruit te mogen leven & ondernemen!  

Puur, vanuit overvloed

In tune met wie je werkelijk bent

Magnetisch voor de wereld

Are you ready?


 

Liese Ghekiere (1977) is therapeut, coach en supervisor. In haar werk legt ze de focus op het aanwezig zijn 'in het moment' en het aanleren van een warme, wilde en wakkere houding in het leven.  De taal van je emoties leren begrijpen om zo in contact te komen met het subtiele en wijze niveau van je gevoelens brengt je bij wie je in wezen bent en wat je werkelijk te doen staat.   Bezield leven betekent voor haar leven vanuit overgave en de moed en kracht in jezelf ontwikkelen om alle stroomversnellingen en crisissen als kans te zien.  Haar sensitieve aanpak, humor en feeling voor 'open dialoog' typeren haar. 

Liese bezielt al meer dan 15 jaar succesvol haar twee eigen bedrijven, bezield leven en bezield ondernemen, waarmee ze vorm geeft aan haar bezieling: vrouwen inspireren en stimuleren om hun verlangen en passie terug te voelen en vorm te geven.  Samen met haar echtgenoot runt ze daarnaast het centrum 'Groeien in leven en sterven'. Ze weet als geen ander ondernemerskennis te vertalen naar het vak van therapeut, hulpverlener of coach zodat een onderneming naar een volgend niveau kan doorgroeien.  Bezield leven en bezield ondernemen betekent voor haar een andere en harmonieuzere wereld creëren. Ze ondersteunt coaches en therapeuten om op een verbonden en bezielde manier in het leven te staan en te ondernemen door ze bij hun leiderschap te brengen, hun draagkracht te verhogen en ze te leren vertrouwen op hun innerlijk weten en kompas. 

Liese is naast maatschappelijk assistent ook Master in Arts Therapies met een specialisatie in dramatherapie en psychodrama. Ze verrichtte wetenschappelijk onderzoek naar identiteitsprofielen & deed uitgebreid ervaring op in de psychiatrie bij zowel volwassenen als jongeren.  Ze volgde diverse specialisatie-opleidingen.  Liese is verbonden als gastdocent aan het centrum Agapebelgium en werkt met meerdere collega's samen in trainingen en vormingen.  In haar therapiepraktijk werkt ze vooral met vrouwen, moeders en dochters.  Cirkels in beweging brengen zodat iedere vrouw kan uitgroeien tot die mooie vrouw die ze in wezen is en op deze manier de band met onze oorspronkelijke vrouwelijke wijsheid herstellen en versterken, is waar ze naar streeft. 

bottom of page