142051760_3584627821574276_5776221505428

Je verbinden met de maan is je verbinden met je eigen intuïtie, je dieper weten.  De maan is enorm krachtig bij het manifesteren van het leven zoals je dat zelf zou willen.  Door je af te stemmen op haar ritme en energie, komen er momenten waarop we kunnen creëren en waarop we kunnen loslaten en vergeven.  Dit samen doen, in verbinding met elkaar, meerdere generaties samen, geeft een zeer krachtig veld.  Het brengt structuur, focus en flow.  

De maan is een wetend wezen.   Het is heerlijk om je leven af te stemmen op haar cyclus en de natuurlijke ritmes van het leven. 

 

Samen met onze twee dochters van 17 en 12, begeleid ik deze gratis cirkels zowel bij nieuwe maan als bij volle maan.  Op Hawaii werd ons deze kennis aangereikt en kregen we de opdracht om ons een jaar lang dagelijks af te stemmen op de maan.  Na dit jaar voelden we dat het tijd was om dit open te stellen.  De cirkels staan open voor iedereen die wil werken met de magie van de maan. 

 

Volg ons op Facebook voor de exacte datums of schrijf je in op onze maanlijst en ontvang datum en tijdstip in je mailbox.