top of page

We hebben getekend!


Voila, de knoop is doorgehakt.


Het leeft al een tijd in ons, het verlangen om een pagina om te draaien en op een andere plek opnieuw te beginnen. Niet zonder slag of stoot, want het huis waarin we nu wonen is echt een zalige plek. Om het niet over de tuin te hebben. Zelfs met regenweer straalt ze zoveel liefde uit.


Toen we in januari en februari door Portugal reisden werd het ons allebei heel duidelijk. Dit is het moment. Dus 'off we go'. Ons huis staat te koop... We hebben het contract getekend. Niet wetende waar dat andere plekje is op dit moment. Want we hebben het nog niet gevonden.

Het past eigenlijk zo bij wie we zijn, om dan maar te springen. Het bekende en alle zekerheid los te laten en te oefenen in overgave (alweer 😉). Bezield leven dus. Ons hart volgen, de roep diep in ons. Erop vertrouwen dat we op het juiste moment het juiste huis voor ons zullen mogen vinden.


Altijd eerst de angst verteren, om dan in de bron van rust te kunnen landen van waaruit je helder kan voelen wat je echt te doen hebt.

Doorheen de jaren kregen we al zoveel kansen om ons daarin te bekwamen. De uitdagingen die op ons pad kwamen nodigden ons telkens opnieuw uit om een keuze te maken tussen angst en vertrouwen. Gelukkig geeft ons lijf ons daar ook instrumenten toe, om ons te ondersteunen. Om fijner te leren afstemmen op wat ons te doen staat. Lang leve onze emoties! Ze zijn de ingangspoort naar onze soul. Naar wat zich werkelijk laat voelen.


Wat laat zich in jou voelen? Het is zo belangrijk om dat echt te durven voelen. En om daar dan voor te gaan. Al is het maar in een eerste kleine stap, het brengt je een leven met veel meer voldoening.Liefs Liese


Ps: Benieuwd naar de mooie plek die we achterlaten? We laten je even meekijken...

Ps 2: Inspiratie nodig bij het leren luisteren naar wat zich werkelijk laat voelen? Check dan zeker het soulwhisperingstraject. Een traject boordevol sleutels om te worden wie je bedoeld bent te zijn.

2 opmerkingen

2 bình luận


brigitte.eugene
brigitte.eugene
14 thg 5, 2023

Wauw! Het is ern mooie plek dat jullie achterlaten. En dat is springen, he.

Ik wens jullie een andere mooie plek toe

Waar jullie ogen van schitteren

Waar jullie hart verwarmd blijft

Daar waar jullie weg verwijst naar...jullie diepste zielsverlangen!

Ik duim voor jullie met alle respect.!


Ps zeg,niet te ver, he.

Das maar een half graptje.

Ergens waar genieten een grote aanwezigheid is

En humor dikwijls staat te pronken...


Liefs Brigitte

Thích
Khách
15 thg 5, 2023
Phản hồi lại

Hey Brigitte,

bedankt voor jouw berichtje en de mooie wensen!

Verhuizen is inderdaad springen, een beetje sterven zelfs...😉

Warme groeten,

Alexander

Thích
bottom of page