top of page
DSC04579.jpg

The moon within us

Je menstruatiecyclus als bron van wijsheid waarmee je je leven kan laten stromen

Ben je vaak moe of merk je energiedipjes?

Heb je niet zo'n liefdevolle relatie met je lijf?

Wil je meer rust of tijd voor jezelf?

Ervaar je vaak frustratie, geen zin om sociaal te zijn?

Wist je dat veel van deze dingen zaken verbonden zijn met onze cyclus,

of beter nog: het is verbonden aan het niet in lijn leven met je eigen cyclus.

In onze cyclus zit een opgaande en een neergaande fase.  

Een fase waarin we naar buiten gericht zijn, in de actie zijn

en een fase die meer naar binnen gericht is, laat reflecteren en aanzet tot creativiteit.

Iedere fase heeft ontzettend veel potentie

Onze cyclus is veel meer dan een fysiek gebeuren waarbij we maandelijks bloeden.  

Het is echt een sleutel naar onze eigen diepe wijsheid.  

Voeling hebben met wat er in je eigen kleine kosmos gebeurt

is een enorme opening naar een diepere zelfkennis.  

Sterker nog, je kan ermee leren werken en op die manier genieten van stroom in je leven 

Klaar om je hierin te verdiepen?

Om de wijsheid in jezelf te ont - dekken  

Om verbonden met je cyclus je leven vorm te geven

Om meer in harmonie te leven met je natuurlijke flow

Om overvloed te creëren

Traject The moon within us

Onze cyclus, die zomaar tot onze beschikking staat, is een ongelooflijk mooi instrument. Je beschikt over een kracht die je eigen verwachtingen zal overtreffen.

Ze brengt focus, logisch denken, betere relaties, goede probleemoplossende vaardigheden, creativiteit, diepe inzichten en wijsheden en nog zoveel meer.

Ken jij die krachten al?

Maak jij al bewust gebruik van je eigen natuurlijke krachten om een succesvol, bevredigend leven te leiden op alle mogelijke gebieden? Om je terug te verbinden met jezelf, je eigen lichamelijkheid, je natuur en dé natuur?

Ken je de invloed van je cyclus op jou en je functioneren?

De wijsheid van je eigen vrouwelijke cyclus

Als vrouw zijn we fundamenteel anders dan mannen

en toch gedragen we ons vaak niet zo

Hoewel onze energie een cyclisch gegevens is proberen we ons toch te plooien in lineaire groeimodellen, eigen aan onze huidige maatschappij, die nog veel te vaak gericht is op meer en beter.  

 

Het zorgt ervoor dat we teveel naar buiten gericht zijn, meer dan nodig bezig zijn met de vorm in plaats van naar binnen te spiralen zoals ons lijf ons vraagt en te voelen wat de essentie is.  

De inwaartse beweging is nochtans een cruciale sleutel om authentieker te leven, om meer energie te hebben, om de wereld fundamenteel te veranderen, om los te laten wat ons niet meer dient en nog zoveel meer.  

Als we als vrouw niet meebewegen met onze cyclus, maar steevast focussen op een liniaire manier van functioneren in plaats van op een cyclische manier van leven, dan laten we heel veel kansen liggen én zorgen we er uiteindelijk voor dat we vroeg of laat uitgeput geraken.  

Dit traject neemt je me naar je eigen bron van weten

Dag na dag neem ik je mee in je cyclus, ontvang je inspiratie om de potentie die in jou aanwezig is helemaal vrij te maken. Zodat je kan ontdekken dat er een fase is met enorm veel energie, waar je bergen kan verzetten. Een fase waarin je heel expressief bent,  gevolgd door een fase die je naar binnen laat keren en uitnodigt om middels creativeit los te laten, te zaaien en nog veel meer. Om uiteindelijke te landen in je reflectieve fase. De  meest vruchtbare fase van allemaal, maar tegelijk de fase waar de maatschappij alles aan doet om deze niet te moeten voelen.  Terwijl in deze fase werkelijk schatten en diepe inzichten te vinden zijn

Je cyclus én je leven zullen nooit meer hetzelfde zijn,

als je weet hoe je je leven vorm kan geven

met de krachten van de natuur mee

in plaats van tegen je natuur in.  

Dit traject is voor jou als

(er zijn zoveel redenen waarom dit traject voor jou is, hier zijn er enkele...)

🌀 je verlangt naar een authentiek leven, een leven in verbinding met jezelf

🌀 je bent vaak moe en hebt één of meerdere energielek(ken)

🌀je vindt het lastig om stil te vallen, naar binnen te keren, te voelen

🌀je wil zorgvuldiger met je je energie omgaan door ze te leren gebruiken als ze beschikbaar is 

🌀 je menstruatie is onregelmatig, pijnlijk, duurt te lang, komt niet door,...

🌀 je hebt niet zo'n liefdevolle relatie met je lijf en beschikt over een sterke innerlijke zelfcriticus

🌀 je verlangt naar meer vrouwelijkheid in je leven, naar die zachte beschouwende kracht die sensitief voelt, je sensueel laat bewegen en je tot diepe inzichten brengt waarop jij keuzes kan maken

🌀 je leven is niet in balans, je komt amper tot rust of tot tijd voor jezelf

🌀 je wilt moeitelozer leven, leven vanuit overgave, in afstemming op de cyclische krachten in ons en in alles aanwezig

🌀 ...

Een traject dat door alle vrouwen die het volgen werkelijk als een geschenk wordt ervaren.

'Traject The Moon within us'

Kostprijs € 97

DSC04721.jpg

Ik was tot tranen toe beroerd.  Wat enorm fijn dat je deze kennis deelt. Ik kom niet uit een gezin waar zo naar de cyclus werd gekeken.

 

Mijn moeder had geen moeder meer rond de leeftijd dat haar menstruatie begon en dacht dat ze dood ging toen het bij haar op gang kwam. Moet je nagaan Liese. Het verschil met je dochter, wat zij al mag meekrijgen en in haar jonge leven al op zo een waardevolle manier naar haar cyclus kan kijken. Wat mooi. 

Onze dochter is 13 en menstrueert nog niet. Maar ik ben nu al dankbaar dat ik deze informatie tot mij heb mogen nemen om haar als het zover is nog meer te steunen (met haar vader en broertje) in de fases die ze doorloopt.

 

 En voor mijzelf voel ik ook weer zoveel meer dankbaarheid en begrip voor mijn lijf. 

Sandy

FAQ's

Wanneer start ik best?

Nu!  Als je weet op welke dag van je cyclus je bent, kan je meteen starten.  Weet je het niet dan adviseer ik je om alvast de video te bekijken die in het pakket zit.  In de video geef ik, samen met mijn oudste dochter, een webinar boordevol cyclische wijsheid. Een webinar die je er gratis bij krijgt.   Je hoeft dus niet te wachten om jezelf het traject cadeau te doen.   

Wat als ik al in de menopauze bent?

Als je in de menopauze bent dan is er mee balans in je hormonen.  Je scheppende energie kan nu worden gebruikt voor de verdieping in jezelf.  De connectie met je dieper weten en met het groter geheel is nu op elk moment van je cyclus mogelijk, terwijl dat anders enkel in je neergaande fase is.  

Je bent nog steeds cyclisch en hebt nog altijd een cyclus.  Om voeling te hebben met je cyclus heb jij je nu richten op de maan, oftewel 'The moon above us'.  Je cyclus start dus telkens met nieuwe maan.  De informatie in het traject 'The moon within us' zal je wel degelijk helpen om meer verdieping in jezelf te vinden en fijner te kunnen waarnemen.  Bovendien kan je vanuit deze fase in je leven je wijsheid uitstralen naar alle vrouwen in je omgeving.  

Wat bevat het traject?

  • Je ontvangt dagelijks een geluidsopname met daarin de energie en de mogelijkheden van de dag waarop je bent in je cyclus

  • Je krijgt de video van het webinar 'the moon within us', een zeer waardevol webinar over de verschillende fases in onze cyclus

  • Levenslange toegang tot het Traject  'The moon within us'

  • Een werkboek met daarin de korte weergave van de energie per dag, zodat je vanaf dan in een oogopslag zicht krijgt op wat je verhoogde mogelijkheden zijn én eigen notities kan maken

  • En wat je vooral zult ontvangen is een diepe wijsheid over je eigen cyclus, kennis die voor iedere vrouw erg belangrijk is

  

omslagfoto.png

Chris
 

Nogmaals dank voor deze wijsheid. Als oudere vrouw kon ik mee genieten van de mooie visie over de vier vrouwen aanwezig in elke vrouw.
Het helpt om ook anders te kijken naar de jonge vrouwen rondom mij en ik zal hen zeker vertellen over jullie mooie visie.
Ik begrijp nu waarom het in mijn vroegere leven soms moeilijk was en dit kan ik  nu wel een plek geven.
En ik herken de rust die er gekomen is en hoe de vier vrouwen in mij hun rust gevonden hebben.

Moge jullie nog heel veel vrouwen steunen in hun zoektocht in hun innerlijke wereld.

Tine

Zo blij dat ik me hiervoor ingeschreven heb. Door de maancirkels wist ik al iets van het cyclische maar jullie konden zo mooi onder woorden brengen wat ik voel, waar ik maandelijks mee struggle en waardoor ik nu nog meer besef dat ik mezelf boycot door niet te luisteren naar m'n lichaam en wel naar opgelegde structuren waarvan ik aanvankelijk dacht dat het niet anders kon. Het maakte me ook duidelijk hoe vaak ik toch doorging in het verleden terwijl ik in een neerwaartse fase zit en dat ik hierin eigenlijk wel een keuze heb! Dankjewel ook voor de duidelijk omschrijving van de fases en de thema's waarmee ik aan de slag zal gaan. Ik maakte mijn man warm om vanavond ook de opname te bekijken, benieuwd naar zijn reactie!

Al meer dan twintig jaar gids ik vrouwen naar een diepere verbinding met zichzelf. Het ontwikkelen van een warme, wakkere en wilde houding naar jezelf, de ander en het leven is hierbij het uitgangspunt. 

Als moeder van twee dochters werd mijn interesse in vrouwelijkheid en de cyclus enorm gevoed door hun vragen en de manier waarop zij naar mij als moeder en vrouw opkeken.  We hebben het vrouw zijn voor te leven.  Het is zo belangrijk dat we als vrouw zelf in connectie zijn met de wijsheid van ons lijf én van onze cyclus.  Dat we hierop kunnen vertrouwen en het als instrument kunnen inzetten om door het leven te navigeren.  Me verdiepen in mijn cyclus betekende mezelf veel dieper leren kennen en begrijpen op ontzettend veel gebieden in het leven.  Denk dan op vlak van energie, lichamelijkheid, seksualiteit, geheugen, oriëntatie, intuïtie, gewicht, sociale openheid,... Het heeft me enorm geholpen mezelf ECHT te leren kennen en mezelf ook veel dieper te waarderen


IMG_6307.jpg

Onze beide meisjes vierden hun eerste menstruatie met een krachtige ceremonie en dat was een waar feest.

 

Zelf stem ik niet alleen mijn leven maar ook mijn hele onderneming af op mijn cyclus en op het ritme van de maan. Ondertussen coachte ik al tal van ondernemers naar een cyclische en bezielde onderneming. Op deze manier ondernemen staat garant voor een duurzame groei en ontwikkeling.

 

Cyclussen leren ons over (divine) timing en over beschikbare mogelijkheden. Bovenal laten ze ons voelen dat we deel uit maken van een groter geheel.   

Je eigen cyclus leren kennen zal niet alleen je leven grondig veranderen, het zijn grote kansen om ten volle te leven, vanuit overgave en in connectie met wie jij in wezen bent.  

bottom of page