EAAKNSf7wJ8MBAAX0ws4AohFl4X42T6ZAWdRrarTlJJzEymJb1tI8r1x2hEdFYjd8HIod7hz6bN5cDhPTp4TvqMdh8ZA6QOdGEX4pMiKZBTfGNiwO7t9iqABw8dLKu7QeZAgZBfckxLAo2Cmk8D1d4j5RmBt2xiqxtEEE4F8gwOJYFnTuqqNga83ZASLaEIzjkZD
top of page
Bezield leven/ Menstruatiecyclus als bron van wijsheid/ moeiteloos leven

The moon within us

Je menstruatiecyclus als bron van wijsheid waarmee je je leven kan laten stromen

In onze cyclus zit een opgaande en een neergaande fase.  

Een fase waarin we naar buiten gericht zijn, in de actie zijn

en een fase die meer naar binnen gericht is, laat reflecteren en aanzet tot creativiteit.

Ons creërend vermogen wordt echter te vaak niet benut.  

De energie die vrij komt in ons lichaam om te scheppen  

geeft ons zoveel mogelijkheden

die helaas te weinig gekend zijn. 

Onze cyclus is veel meer dan een fysiek gebeuren waarbij we maandelijks bloeden.  

Het is echt een sleutel naar onze eigen diepe wijsheid.  

Voeling hebben met wat er in je eigen kleine kosmos gebeurt

is een enorme opening naar een diepere zelfkennis.  

Sterker nog, je kan ermee leren werken en op die manier genieten van stroom in je leven 

Klaar om je hierin te verdiepen?

Om de wijsheid in jezelf te ont - dekken  

Om verbonden met je cyclus je leven vorm te geven

Om meer in harmonie te leven met je natuurlijke flow

Om overvloed te creëren?

Traject The moon within us

'Reconnect with your female wisdom'

Onze cyclus, die zomaar tot onze beschikking staat, is een ongelooflijk krachtig iets. Je beschikt over een kracht die je eigen verwachtingen zal overtreffen, die focus brengt, logisch denken, betere relaties, goede probleemoplossende vaardigheden, creativiteit, diepe inzichten en wijsheden.

Ken jij die krachten wel?

Maak jij al bewust gebruik van je eigen natuurlijke krachten om een succesvol, bevredigend leven te leiden op alle mogelijke gebieden in je leven? Om je terug te verbinden met jezelf, je eigen lichamelijkheid, je natuur en de natuur?

Je hele cyclus lang krijg je dagelijks inspiratie om je af te stemmen op je cyclus en om de potentie die ze in zich heeft vrij te maken.  

Je cyclus én je leven zullen nooit meer hetzelfde zijn,

als je weet hoe je je leven vorm kan geven

met de krachten van de natuur mee

in plaats van tegen je natuur in.  

De wijsheid van je eigen vrouwelijke cyclus

Wanneer start ik best?

Het beste moment om te starten is de eerste dag van je menstruatie, zeker als je niet weet op welke dag je momenteel bent van je cyclus.  Starten terwijl je cyclus al bezig is kan ook.  Stuur me dan even een mailtje en dan pas ik het traject voor je aan.  Meteen na aanmelding krijg je je eerste audio toegestuurd.  

En wat als je al in de menopauze bent?

Als je in de menopauze bent dan is er mee balans in je hormonen.  Je scheppende energie kan nu worden gebruikt voor de verdieping in jezelf.  De connectie met je dieper weten en met het groter geheel is nu op elk moment van je cyclus mogelijk.  Want je hebt absoluut nog een cyclus!  Om voeling te hebben met je cyclus kan je je richten op 'The moon above us'.  Je cyclus start dus met nieuwe maan.  De informatie in het traject zal je helpen meer verdieping in jezelf te vinden en dit vanuit je wijsheid uit te stralen naar alle vrouwen in je omgeving.  

Wat bevat het traject?

  • Je ontvangt dagelijks een geluidsopname met daarin de energie en de mogelijkheden van de dag waarop je bent in je cyclus

  • Je krijgt de video van het webinar 'the moon within us', een zeer waardevol webinar over de verschillende fases in onze cyclus.  

  • Toegang tot de gesloten Facebookgroep 'The moon within us' om jullie ervaringen met elkaar te kunnen delen

  • Op het eind van het traject ontvang je een werkboek met daarin de korte weergaves van de energie per dag, zodat je vanaf dan in een oogopslag zicht krijgt op wat je verhoogde mogelijkheden zijn

  • En wat je vooral zult ontvangen is een diepe wijsheid over je eigen cyclus, kennis die voor iedere vrouw erg belangrijk is.  

 

 € 97 

Sandy

Ik heb je Interview gehoord met Gerrit op Rararadio en hoorde je spreken over de menstruatiecyclus en meteen voelde ik mijn interesse opwellen.  Daarom heb ik je webinar 'aangekocht' en net bekeken. 


Ik was tot tranen toe beroerd.  Wat enorm fijn dat je deze kennis deelt. Ik kom niet uit een gezin waar zo naar de cyclus werd gekeken. Mijn moeder had geen moeder meer rond de leeftijd dat haar menstruatie begon en dacht dat ze dood ging toen het bij haar op gang kwam. Moet je nagaan Liese. Het verschil met je dochter, wat zij al mag meekrijgen en in haar jonge leven al op zo een waardevolle manier naar haar cyclus kan kijken. Wat mooi. 

Onze dochter is 13 en menstrueert nog niet. Maar ik ben nu al dankbaar dat ik deze informatie tot mij heb mogen nemen om haar als het zover is nog meer te steunen (met haar vader en broertje) in de fases die ze doorloopt.  En voor mijzelf voel ik ook weer zoveel meer dankbaarheid en begrip voor mijn lijf. 


Mijn oprechte dank voor jouw fijne webinar. Ook voor je dochter Maure.  Wat prachtig dat jullie dit samen doen. Ik beveel het graag aan mijn netwerk aan.

 

Sandy, PRANA - Praktijk voor balans en bewustzijn

Chris
 

Nogmaals dank voor deze wijsheid. Als oudere vrouw kon ik mee genieten van de mooie visie over de vier vrouwen aanwezig in elke vrouw.
Het helpt om ook anders te kijken naar de jonge vrouwen rondom mij en ik zal hen zeker vertellen over jullie mooie visie.
Ik begrijp nu waarom het in mijn vroegere leven soms moeilijk was en dit kan ik  nu wel een plek geven.
En ik herken de rust die er gekomen is en hoe de vier vrouwen in mij hun rust gevonden hebben.

Moge jullie nog heel veel vrouwen steunen in hun zoektocht in hun innerlijke wereld.

Tine

Zo blij dat ik me hiervoor ingeschreven heb. Door de maancirkels wist ik al iets van het cyclische maar jullie konden zo mooi onder woorden brengen wat ik voel, waar ik maandelijks mee struggle en waardoor ik nu nog meer besef dat ik mezelf boycot door niet te luisteren naar m'n lichaam en wel naar opgelegde structuren waarvan ik aanvankelijk dacht dat het niet anders kon. Het maakte me ook duidelijk hoe vaak ik toch doorging in het verleden terwijl ik in een neerwaartse fase zit en dat ik hierin eigenlijk wel een keuze heb! Dankjewel ook voor de duidelijk omschrijving van de fases en de thema's waarmee ik aan de slag zal gaan. Ik maakte mijn man warm om vanavond ook de opname te bekijken, benieuwd naar zijn reactie!

de kracht van je menstruatiecyclus
Liese Ghekiere/bezieldleven/bezieldondernemen

Liese Ghekiere (1977) gidst al meer dan twintig jaar vrouwen naar een diepere verbinding met zichzelf. Het ontwikkelen van een warme, wakkere en wilde houding is hierbij haar uitgangspunt.  

 

Onze eigen menstratiecyclus  is een bron van wijsheid die in iedere vrouw aanwezig is.  Ze stelt ons in staat een succesvol en bevredigend leven te creëren, authentiek te zijn en goed voor onze energiehuishouding te zorgen. Cyclussen leren ons over (divine) timing en over beschikbare mogelijkheden. Bovenal laat het ons voelen dat we deel uit maken van een groter geheel.   

Je eigen cyclus leren kennen zal niet alleen je leven grondig veranderen, het kan ook de manier waarop je werkt of onderneemt fundamenteel shiften.  Dit zijn grote kansen om ten volle te leven, vanuit overgave en in connectie met wie jij in wezen bent.  

Niet alleen gidst ze vrouwen naar een bezield en cyclisch leven, zo coacht doorheen de jaren al tal van ondernemers naar een cyclische en bezielde vorm van ondernemen.  

 

Bezield en cyclisch leven is niet alleen wat ze doorgeeft aan anderen maar vooral ook wat ze zelf voorleeft.

bottom of page