EAAKNSf7wJ8MBAAX0ws4AohFl4X42T6ZAWdRrarTlJJzEymJb1tI8r1x2hEdFYjd8HIod7hz6bN5cDhPTp4TvqMdh8ZA6QOdGEX4pMiKZBTfGNiwO7t9iqABw8dLKu7QeZAgZBfckxLAo2Cmk8D1d4j5RmBt2xiqxtEEE4F8gwOJYFnTuqqNga83ZASLaEIzjkZD
top of page

INSPIRE - ENABLE - SUPPORT

Moeilijke momenten zijn altijd een kans om iets nieuws te leren, tot je het kunt of het in ieder geval gemakkelijker wordt om er mee om te gaan.  Het is goed om op zoek te gaan naar de vraag achter je vraag, naar wat zich aandient achter het probleem.

 

Zo krijg je meer voeling met wie je werkelijk bent.  

 

Wat jij nodig hebt en wat jou goed doet is iets wat je zelf het beste aanvoelt.  

Jij bent diegene die de perfecte gevoeligheid heeft om je (in) wezen te begrijpen.  

Echter, die gevoeligheid kan je te weinig ontwikkeld hebben, of onderweg verloren zijn, waardoor je niet meer kan groeien en stagneert.  

 

 

Samen creëren we de openheid, ruimte en de tijd om jouw gevoeligheid terug te vinden of te vergroten, om je innerlijke stem te horen  en terug te vertrouwen op je innerlijke leiding, je vrouwelijk intuïtie en je ruimere  zelf.  

Zodat wat moeilijk is ruimer bekeken kan worden en je dieper kan herstellen wat gekwetst, te weinig gevoed of beschadigd raakte.

 

Veel vrouwen zijn op zoek naar hun diepere zelf, worstelen met relaties, met hun lichaam, met zichzelf,...  .  

De vele mooie vrouwen die ik doorheen de jaren mocht ondersteunen hadden allen het verlanger om 'voller' vrouw te zijn.

Volledig verbonden met zichzelf en met anderen.  

 

Niet enkel voor zichzelf, ook voor de vrouwen die hen zijn voorgegaan, voor de vrouwen die hun zullen opvolgen, voor hun moeders en voor hun dochters, voor de wereld.  

Je vrouw zijn vanuit al zijn facetten beleven betekent stralend vrouw zijn en kansen creëren voor (je) dochters om wijzer te leven.  

Welkom!

bottom of page