top of page

De mogelijkheden van je expressieve fase

Maak jij al bewust gebruik van je eigen natuurlijke krachten?

Het zijn wonderlijke sleutels naar een succesvol & bevredigend leven op alle mogelijke gebieden!

Verlang je naar meer verbinding met je werkelijke zelf,

je eigen lichamelijkheid, je natuur en op die manier het groter geheel? 

Start vandaag nog het traject 'The moon withun us'

🌀  Krijg dagelijks een audio over waar jij bent in je cyclus en waarin je kan 'shinen' en 'thriven'

🌀 Leer meer te leven vanuit een balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie

🌀 Stap op om het even welk moment van je cyclus in

🌀 Houd levenslang toegang tot de audio's

EN

Krijg er vandaag ook het volledige webinar bij over je cyclus met 

heel veel cyclusweetjes, tips & tricks.

Nu € 47 ipv € 97

omslagfoto.png

Chris
 

Nogmaals dank voor deze wijsheid. Als oudere vrouw kon ik mee genieten van de mooie visie over de vier vrouwen aanwezig in elke vrouw.
Het helpt om ook anders te kijken naar de jonge vrouwen rondom mij en ik zal hen zeker vertellen over jullie mooie visie.
Ik begrijp nu waarom het in mijn vroegere leven soms moeilijk was en dit kan ik  nu wel een plek geven.
En ik herken de rust die er gekomen is en hoe de vier vrouwen in mij hun rust gevonden hebben.

Moge jullie nog heel veel vrouwen steunen in hun zoektocht in hun innerlijke wereld.

Tine

Zo blij dat ik me hiervoor ingeschreven heb. Door de maancirkels wist ik al iets van het cyclische maar jullie konden zo mooi onder woorden brengen wat ik voel, waar ik maandelijks mee struggle en waardoor ik nu nog meer besef dat ik mezelf boycot door niet te luisteren naar m'n lichaam en wel naar opgelegde structuren waarvan ik aanvankelijk dacht dat het niet anders kon. Het maakte me ook duidelijk hoe vaak ik toch doorging in het verleden terwijl ik in een neerwaartse fase zit en dat ik hierin eigenlijk wel een keuze heb! Dankjewel ook voor de duidelijk omschrijving van de fases en de thema's waarmee ik aan de slag zal gaan. Ik maakte mijn man warm om vanavond ook de opname te bekijken, benieuwd naar zijn reactie!

Al meer dan twintig jaar gids ik vrouwen naar een diepere verbinding met zichzelf. Het ontwikkelen van een warme, wakkere en wilde houding naar jezelf, de ander en het leven is hierbij het uitgangspunt. 

Als moeder van twee dochters werd mijn interesse in vrouwelijkheid en de cyclus enorm gevoed door hun vragen en de manier waarop zij naar mij als moeder en vrouw opkeken.  We hebben het vrouw zijn voor te leven.  Het is zo belangrijk dat we als vrouw zelf in connectie zijn met de wijsheid van ons lijf én van onze cyclus.  Dat we hierop kunnen vertrouwen en het als instrument kunnen inzetten om door het leven te navigeren.  Me verdiepen in mijn cyclus betekende mezelf veel dieper leren kennen en begrijpen op ontzettend veel gebieden in het leven.  Denk dan op vlak van energie, lichamelijkheid, seksualiteit, geheugen, oriëntatie, intuïtie, gewicht, sociale openheid,... Het heeft me enorm geholpen mezelf ECHT te leren kennen en mezelf ook veel dieper te waarderen

IMG_6307.jpg

Onze beide meisjes vierden hun eerste menstruatie met een krachtige ceremonie en dat was een waar feest.

Zelf stem ik niet alleen mijn leven maar ook mijn hele onderneming af op mijn cyclus en op het ritme van de maan. Ondertussen coachte ik al tal van ondernemers naar een cyclische en bezielde onderneming. Op deze manier ondernemen staat garant voor een duurzame groei en ontwikkeling.

Cyclussen leren ons over (divine) timing en over beschikbare mogelijkheden. Bovenal laten ze ons voelen dat we deel uit maken van een groter geheel.   

Je eigen cyclus leren kennen zal niet alleen je leven grondig veranderen, het zijn grote kansen om ten volle te leven, vanuit overgave en in connectie met wie jij in wezen bent.  

bottom of page