EAAKNSf7wJ8MBAAX0ws4AohFl4X42T6ZAWdRrarTlJJzEymJb1tI8r1x2hEdFYjd8HIod7hz6bN5cDhPTp4TvqMdh8ZA6QOdGEX4pMiKZBTfGNiwO7t9iqABw8dLKu7QeZAgZBfckxLAo2Cmk8D1d4j5RmBt2xiqxtEEE4F8gwOJYFnTuqqNga83ZASLaEIzjkZD
top of page
The moon within us/ cyclische wijsheid/ menstruactiecyclus/ Liese Ghekiere

The moon within us

Je menstruatiecyclus als bron van wijsheid waarmee je je leven kan laten stromen

Onze cyclus is veel meer dan een fysiek gebeuren waarbij we maandelijks bloeden.  

Het is echt een sleutel naar onze eigen diepe wijsheid.  

Voeling hebben met wat er in je lijf gebeurt

is een enorme opening naar een diepere zelfkennis.  

Sterker nog, je kan ermee leren werken en op die manier genieten van stroom in je leven 

Ontdek hier de mogelijkheden van je expressieve fase

Maak jij al bewust gebruik van je eigen natuurlijke krachten om een succesvol, bevredigend leven te leiden op alle mogelijke gebieden in je leven? Om je terug te verbinden met jezelf, je eigen lichamelijkheid, je natuur en de natuur?

Wil je je hier meer in verdiepen?

Sandy

Ik heb je Interview gehoord met Gerrit op Rararadio en hoorde je spreken over de menstruatiecyclus en meteen voelde ik mijn interesse opwellen.  Daarom heb ik je webinar 'aangekocht' en net bekeken. 


Ik was tot tranen toe beroerd.  Wat enorm fijn dat je deze kennis deelt. Ik kom niet uit een gezin waar zo naar de cyclus werd gekeken. Mijn moeder had geen moeder meer rond de leeftijd dat haar menstruatie begon en dacht dat ze dood ging toen het bij haar op gang kwam. Moet je nagaan Liese. Het verschil met je dochter, wat zij al mag meekrijgen en in haar jonge leven al op zo een waardevolle manier naar haar cyclus kan kijken. Wat mooi. 

Onze dochter is 13 en menstrueert nog niet. Maar ik ben nu al dankbaar dat ik deze informatie tot mij heb mogen nemen om haar als het zover is nog meer te steunen (met haar vader en broertje) in de fases die ze doorloopt.  En voor mijzelf voel ik ook weer zoveel meer dankbaarheid en begrip voor mijn lijf. 


Mijn oprechte dank voor jouw fijne webinar. Ook voor je dochter Maure.  Wat prachtig dat jullie dit samen doen. Ik beveel het graag aan mijn netwerk aan.

 

Sandy, PRANA - Praktijk voor balans en bewustzijn

Chris
 

Nogmaals dank voor deze wijsheid. Als oudere vrouw kon ik mee genieten van de mooie visie over de vier vrouwen aanwezig in elke vrouw.
Het helpt om ook anders te kijken naar de jonge vrouwen rondom mij en ik zal hen zeker vertellen over jullie mooie visie.
Ik begrijp nu waarom het in mijn vroegere leven soms moeilijk was en dit kan ik  nu wel een plek geven.
En ik herken de rust die er gekomen is en hoe de vier vrouwen in mij hun rust gevonden hebben.

Moge jullie nog heel veel vrouwen steunen in hun zoektocht in hun innerlijke wereld.

Tine

Zo blij dat ik me hiervoor ingeschreven heb. Door de maancirkels wist ik al iets van het cyclische maar jullie konden zo mooi onder woorden brengen wat ik voel, waar ik maandelijks mee struggle en waardoor ik nu nog meer besef dat ik mezelf boycot door niet te luisteren naar m'n lichaam en wel naar opgelegde structuren waarvan ik aanvankelijk dacht dat het niet anders kon. Het maakte me ook duidelijk hoe vaak ik toch doorging in het verleden terwijl ik in een neerwaartse fase zit en dat ik hierin eigenlijk wel een keuze heb! Dankjewel ook voor de duidelijk omschrijving van de fases en de thema's waarmee ik aan de slag zal gaan. Ik maakte mijn man warm om vanavond ook de opname te bekijken, benieuwd naar zijn reactie!

125864985_10160231623663906_9007451864427605081_n.jpg
Liese Ghekiere/ Bezield leven/ Bezield Ondernemen/Cyclisch Ondernemen

Liese Ghekiere (1977) gidst al meer dan twintig jaar vrouwen naar een diepere verbinding met zichzelf. Het ontwikkelen van een warme, wakkere en wilde houding is hierbij haar uitgangspunt.  

 

Onze eigen menstratiecyclus  is een bron van wijsheid die in iedere vrouw aanwezig is.  Ze stelt ons in staat een succesvol en bevredigend leven te creëren, authentiek te zijn en goed voor onze energiehuishouding te zorgen. Cyclussen leren ons over (divine) timing en over beschikbare mogelijkheden. Bovenal laat het ons voelen dat we deel uit maken van een groter geheel.   

Je eigen cyclus leren kennen zal niet alleen je leven grondig veranderen, het kan ook de manier waarop je werkt of onderneemt fundamenteel shiften.  Dit zijn grote kansen om ten volle te leven, vanuit overgave en in connectie met wie jij in wezen bent.  

Niet alleen gidst ze vrouwen naar een bezield en cyclisch leven, zo coacht doorheen de jaren al tal van ondernemers naar een cyclische en bezielde vorm van ondernemen.  

 

Bezield en cyclisch leven is niet alleen wat ze doorgeeft aan anderen maar vooral ook wat ze zelf voorleeft.

bottom of page