top of page

Podcasts & interviews

In haar podcastreeks gaat Griet Smits in gesprek met boeiende vrouwen.  Vrouwen die hun eigen weg gaan, verfrissende ideeën en verhalen hebben en van daaruit wat in de wereld zetten.

Omdat deze tijd, waarin oude systemen afbrokkelen, vraagt om nieuwe antwoorden...

 

Zelf spreek ik in haar podcast over het leven volop leven: werken, leren en leven vanuit verlangen en overvloed! 

"In dit gesprek deelt Liese haar enthousiasme, haar verfrissende kijk en hun eigen weg in een nieuwe manier van leven.  Ooit zette hun sterk sensitieve dochter hun wereld op z'n kop. Ondertussen werd ze een bron van inspiratie en een wegwijzer op hun pad.

Geniet vooral van dit energiegevende gesprek!"

Laurens heeft een podcast reeks 'Van hart tot hart', waarin hij mensen interviewt die professioneel bezig zijn rond persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.  Dit doet hij bijzonder mooi, in een gesprek van hart tot hart. Hij wil vooral de energie van de mensen die hij interviewt naar boven halen om zo de inspiratie voelbaar te maken.  

We spreken in dit interview over leven en ondernemen vanuit bezieling, over werkelijk aanwezig zijn bij een stervensproces en de bijzondere levenslessen die je daarbij kan leren, over onze wereldreis waarin we zoveel mooie mensen mochten ontmoeten waaronder sjamanen en healers uit diverse tradities, over de invloed van de maan, over het volgen van de flow van het leven en zo veel meer... 

We praten voor het eerst ook open over de uitdagingen en de kansen in het leven van onze jongste dochter, wat dit met ons gezin doet en hoe we dit niet alleen medisch maar ook spiritueel benaderen.  

Track NameInterview met Gerrit Gielen: van bezield leven naar bezield ondernemen
00:00 / 01:04

Een heel fijn interview met Gerrit Gielen  over thema’s die ons beider boeien en die zo relevant zijn voor ieder van ons. Het leven op zich is een onderneming, waarin we allemaal op zoek gaan naar onze authenticiteit.

 

Vanuit overgave leven is je verbinden met je innerlijk ritme, met de ritmes van de natuur en het groter geheel. In verbinding met je eigen cyclus en de maancyclus krijg je sleutels om veel meer voeling te hebben met je bezieling en van daaruit je leven én je onderneming vorm te geven. Eeuwenoude wijsheid die vanzelf een balans brengt tussen mannelijke en vrouwelijke energie en die ons kan gidsen in het vormgeven van het leven dat we echt willen manifesteren.

 

Veel mensen die vanuit bezieling willen leven en ondernemen bieden inhoudelijk heel sterke zaken aan. Dat het niet stroomt zoals ze zouden willen heeft vaak te maken met een gebrek aan ondernemerskennis. Investeren op deze kennis brengt je niet alleen versnelling in je persoonlijke groei, het voorkomt ook dat je enorm gaat twijfelen aan jezelf en veel sneller de juiste mensen kan bereiken met wat je te bieden hebt.

 

Bezield ondernemen biedt zoveel mogelijkheden voor de toekomst. Zo kunnen we met elkaar de wereld vorm geven, netwerken creëren en in de oneindige stroom van liefde en creatie ons steentje bijdragen aan een andere toekomst. Een toekomst waarin verbinding, authenticiteit, balans en respect echt belichaamd mag worden. Van harte bedankt voor dit gesprek.”

Schermafbeelding 2022-07-23 om 15.35.36.png

Joke Bonneure heeft net voor haar overlijden een conferentie in elkaar gestoken rondom Wijs opgroeien (Groei Wijs was haar bedrijf).

 

Over de maan gaat het deze keer en waarom zij zo belangrijk is voor ons.

Dankjewel lieve Joke voor wat je deed, voor wie je was. Je blijft in mijn hart

Mis niets, meld je aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page