top of page

Het ideale moment om beslissingen te nemen?

Bijgewerkt op: 20 jun. 2023

Ik ben op dag 4 van mijn cyclus. En hoewel ik niet meer bloed voel ik mijn reflectieve fase heel duidelijk.


Mijn lijf heeft nog rust nodig, that's for sure... En tegelijk voel ik die helderheid komen, die inzichten. Ik zie weer duidelijker wat me te doen staat en kan mijn koers bepalen. Ik verlang soms enorm naar deze fase omdat ik weet dat ik dan makkelijker knopen door kan hakken.

En dat is niet het enige voordeel. Mijn reflectieve fase is mijn moment om te schrijven. Of het nu voor mezelf is, een blog of een lancering. Dit is het moment om mijn boekje of computer erbij te nemen. Want als ik het voel komen, dan weet ik dat het in deze fase bijna moeiteloos zal komen.


Dus hier zit ik dan, net wakker, in 'Sardie', onze gehuurde campervan.Een Camper die eigenlijk te klein is om met 3 door Australië te reizen, maar 'me is not complaining!' , gelukkig vonden we er nog eentje want het blijkt hier hoogseizoen te zijn.


Anyhow... Wat ik vooral wil zeggen is dit: het is ZO de moeite om je als vrouw te verdiepen in je cyclus.Sinds ik actief mijn cyclus beleef is mijn menstruatie pijnvrij en bloed ik slechts 2 dagen . De andere dagen van mijn reflectieve fase zijn dus puur beschikbaar voor innerlijk werk, afstemming, loslaten en een nieuw begin markeren.


Enjoy your day!

Liefs Liese


PS: Klaar om te ontdekken hoe cyclisch alles en iedereen is? Check The moon within us.


PS2: Benieuwd naar onze Australie avonturen? Volg me op www.bezieldondernemen.be. Ik hou er enorm van om gewoon te vertrouwen op mijn dieper weten en mijn onderneming zo te creëren dat daar altijd ruimte voor is.


Comments


bottom of page