top of page

 

 

GROOTMOEDER - MOEDER - DOCHTER DAG
 

 
Een bijzondere dag voor grootmoeders, moeders en dochters die hun band willen vieren, versterken en stil willen staan bij wat ze gemeen hebben, waarin ze verschillen en wat ze aan elkaar hebben meegegeven.
 
Verlang je naar een dag om nooit meer te vergeten, vol vervulling en plezier en waar tijd wordt gemaakt om uit je vertrouwde gesprekken te stappen op zoek naar die thema's waar jullie het nog nooit over hebben gehad met elkaar?
 
 

 
  
Er is iets tussen moeders en dochters dat sterker is dan alle andere dingen.  Moeders brengen veel van zichzelf over op hun dochters. De verwachtingen die vrouwen hebben van hun dochters houden vaak verband met de relatie die ze met hun eigen moeder hebben.  Bepaalde zaken worden dus van moeder op dochter doorgegeven, van generatie op gerenatie.  
 
Het is de moeite waard om nieuwsgierig te zijn naar het gedrag van je moeder en grootmoeder.   Door het leren kennen van de vrouwen die je zijn voorgegaan, leer je ook veel over jezelf.  Tenslotte is iedere vrouw ook ooit dochter geweest.    
 
 
                         
 
Wat kan je verwachten?


 
Een fijne locatie, lekker eten én tijd en ruimte voor elkaar


We ontvangen jullie vanuit onze vrouwenlijn en  vertellen over wat deze gesprekken zo waardevol maakt.  We geven jullie ook een leidraad en vragen mee voor jullie 'samen - zijn'.  


De vragen nodigen uit om niewsgierig te zijn naar elkaar waardoor jullie ontdekken wat jullie doorheen de generaties hebben doorgeven aan verwachtingen en wensen, maar ook aan zorg, steun, liefde en betrouwbaarheid. 


In deze serene sfeer van open communicatie ontmoeten jullie elkaar en ontstaat de mogelijkheid uit te spreken wat nog niet gezegd kon worden, elkaar te waarderen en mogelijke schuldgevoelens te laten verdwijnen door elkaar te begrijpen.

 

Dit verdiept jullie band 


Wij zijn de hele dag beschikbaar om jullie ontmoeting te ondersteunen 
Samen ronden we de dag af en wordt gekeken naar wat deze dag voor ieder van jullie betekent  
 
Wie: Lieve Verhelle - Liese Ghekiere  

met de bezieling van Cecile Baert

 
 

bottom of page