top of page
IMG_6427 3.JPG

Traject Bezield, cyclisch en vreugdevol 

Een traject waarin we je gidsen om doorheen de uitdagingen en belemmeringen ten volle in je kern aanwezig te zijn en te leven vanuit je bezieling.

 

Een traject dat gaat over het vrijmaken van je vreugde,

van je vertrouwen en je overgave.

Doorheen de jaren mochten we ervaren hoe we daar samen sterker in geworden zijn. De sleutel is de afstemming tussen het mannelijke en het vrouwelijke in elk van ons, het accepteren van de buitenwereld als spiegel van de binnenwereld, de verdieping in de wijsheid van de laatste levensfase om ten volle nu in het leven te staan en nog veel meer... 

 

Al 8 jaar  is ons systeem 24/7 alert, zijn onze nachten alles behalve rustig, kregen we de uitnodiging om te kiezen voor het essentiële in het leven, werd onze kijk op het leven en op het onzichtbare grondig gewijzigd, volgden we diepe impulsen die ons telkens bij prachtige en inspirerende mensen brachten,...  En zo kunnen we wel nog even doorgaan.  

 

We deden heel wat oefeningen, voor onszelf, onze kinderen,...  We worstelden met onszelf, elkaar, met tijd en met energie,...  En telkens opnieuw, met vallen en opstaan, kwamen (en komen) we terug naar ons middelpunt en naar wat er echt toe doet.  Voorrang gevend aan wat echt wil gevoeld worden om van daaruit ons leven richting te geven.  

 

Het bracht ons afstemming, verbinding, vreugde, vertrouwen en zeker ook een andere kijk op hoe we met uitdagingen op wat voor laag dan ook kunnen omgaan.  Het bracht ons eigenlijk nog veel meer...

 

Deze ervaringen en inzichten bundelen we samen in een traject waarmee we jou willen inspireren om een leven te creëren dat klopt met wie je werkelijk bent.  Om vol overgave en vertrouwen zekerheden los te laten en je te laten leiden door iets wat veel ruimer is dan je beperkte zelf.  Om te durven tegen de stroom in te gaan, op zoek naar jouw eigen bron.  Iets wat ons vaak energie heeft gegeven als we fysiek stevig werden uitgedaagd.  

De wereld is klaar

om jou helemaal te ontvangen

Ben jij klaar je helemaal te geven?

80bf222f-ecd7-4834-b22e-938a9aab344c.JPG

Velen onder jullie weten dat onze wereldreis uit 2019 niet zozeer bedoeld was om de wereld te zien maar vooral om antwoorden en andere perspectieven te krijgen op de uitdagingen waar wij als gezin mee geconfronteerd werden en waar hier in het westen een te beperkt medisch referentiekader voor werd geboden.  

 

Een kader dat geen hoopgevend toekomstperspectief bracht, dat zorgde voor zorgen en verdriet.  Hoewel dit kader voor ons nog steeds belangrijk is mochten we het verrijken, verbreden en verdiepen met andere benaderingen.   Gelukkig!

Met dit traject nemen we jullie ook mee op deze reis, doorheen de verschillende  wijsheidstradities en wat deze ons hebben gebracht.  We nemen een persoonlijke duik in onder andere het boeddhisme, het taoïsme en de inheemse Indiaanse traditie. En uiteraard gaan we ook te rade bij misschien wel de grootste experten op dit vlak: mensen die ongeneeslijk ziek zijn en zich in de laatste fase van hun leven bevinden.   


Het wordt een gevarieerd traject, waarbij we jou gidsen doorheen jouw uitdagingen, belemmeringen en valkuilen op weg naar een leven vanuit jouw kern, vol bezieling. 

Het is een reis, een transitie van overleven of geleefd worden naar leven. De bestemming is een staat van vreugde en geluk die niet afhankelijk is van uiterlijke omstandigheden, maar het resultaat is van een innerlijke transformatie. Daar gaan we voor.

 

Concreet

 

🌕 Twee live dagen: één bij de start en één bij afronding

🌕 8 online webinars rondom 8 fundamentele sleutels die we in elke wijsheidstraditie terug vinden, essentieel voor het bereiken van een bezield, vreugdevol en transformerend leven.  

🌕 2 online webinars rondom cyclische wijsheid.  Eentje over het belang van onze connectie met de maan en één over de wijsheid van de vrouwelijke cyclus (ja hoor, ook interessant voor mannen!)

🌕Een individueel opvolgingsgesprek (live of online) om samen jouw thema's te verdiepen

🌕 Tweewekelijkse online Q&A sessies om  dieper in te gaan op vragen, eigen uitdagingen, ...  Dit op basis van doorgestuurde vragen/thema's.  Bij geen vragen worden verdiepende oefeningen aangeboden.  Geen probleem als je er niet bij aanwezig kan zijn, we have you covered!  Alles wordt opgenomen en je vragen worden meegenomen.  

🌕 Cyclische inspiratie doorheen het traject, telkens met volle en nieuwe maan 

🌕 5 maanden lang connecteren, verdiepen, vertoeven in een groep gelijkgestemde mensen die hun hart volgen op weg naar een bezield, cyclisch en vreugdevol leven. 

🌕 Toegang tot de online academy waarop alle webinars en Q&A's worden geplaatst en worden aangevuld met verdiepende oefeningen. De academy blijft onbeperkt toegankelijk.

Verlang je ernaar om net als wij je vreugdevol en vanuit overgave in het leven te staan, ervoor te durven kiezen je hart en je ziel te volgen, tegen de stroom in en om van welke uitdaging dan ook een kans te maken om dichter bij je essentie te komen?

 

Dan is dit traject iets voor jou!

 

Traject Bezield, cyclisch en vreugdevol leven

Kostprijs:

 € 595 (of 5 x € 119, stuur ons even een mailtje in dat geval)

Praktisch

 

🌕 Live dagen zijn op 28/10 en 16/03, telkens van 10 tot 17 uur.

Adres: Hoekstraat 16, Elingen (Vlaams-Brabant)

🌕 Online Webinars: 30/10: Liefde, 13/11: Forgiveness, 27/11: Compassion, 11/12: Licht, 8/01: Nederigheid, 22/01: Harmonie, 5/02: Dankbaarheid, 19/02: Dienstbaarheid, 4/03: Cyclische wijsheid en 18/03: Cyclische wijsheid

Deze webinars worden telkens om 12 uur online geplaatst

🌕 Q&A's: 6/11, 20/11, 4/12, 18/12, 15/01, 29/01,12/02,26/02,11/03
Telkens van 20u tot 21u30, gaat in op doorgegeven vragen en bijkomende verdieping van het webinar. Replays beschikbaar

🌕 Een individueel opvolgingsmoment zelf in te plannen

🌕 Twee keer per maand cyclische inspiratie met volle en met nieuwe maan in de vorm van een audio-opname in je mailbox

 

We kijken er enorm naar uit je 5 maanden lang te mogen inspireren en te mogen meenemen op een reis die voor onszelf heel vervullend was/is en ons heeft leren leven met de stroom mee in plaats van zelf de rivier te leggen.  Het bracht ons op ongekend mooie plekken, ook in onszelf.

 

bottom of page