top of page

Manifesteren is ontvangen


Manifesteren heeft niet zozeer te maken met wat je wil!

Het heeft alles te maken met in alignment komen met wie je bent.

Met datgene wat door je wil stromen, met datgene wat je vorm te geven hebt vanuit je hart. Het is zooooo belangrijk om te luisteren naar het hart, om met haar in connectie te zijn, want via ons hart zijn we in connectie met onze 'soul'. En ons hart en onze 'soul' spelen een belangrijke (zeg maar cruciale) rol bij manifesteren.


Wil je graag dat manifestaties echt vorm krijgen? Manifesteer dan vanuit je hart, met liefde. Doe alles vanuit die bron van liefde, want dan word jij magnetisch. Geef je hoofd en je wilskracht wat vrijaf zodat je werkelijk in je lijf aanwezig kan zijn en je hart kan voelen. Zodat je van daaruit heel liefdevol en met de nodige aandacht en tijd kan ontvangen om van daaruit te creëren. Dat is het allerbelangrijkste NU: ons hart, ons voeden met liefde.

Een heel eenvoudige oefening die mij hierin helpt is deze:

Het beste is om in meditatiehouding te zitten, op je zitbotjes met rechte rug. Sluit je ogen en ga met je aandacht naar binnen. Voel je adem, blijf verbonden met haar. Maak nu connectie met iemand die jou heel graag ziet. Het kan een persoon zijn maar evengoed je kat, hond of paard. Adem hun liefde heel bewust in, breng die liefde naar je hart. Voel hoe hun liefde je hart streelt, hoe dat je hart vult. Laat die liefde helemaal toe, laat ze doorstromen naar iedere cel van je lijf. Ondertussen zal je merken dat het niet meer om de liefde van die persoon gaat, maar wel 'om liefde', een universele liefde komende uit de bron. Blijf liefde inademen. Voeg nu bij het uitademen ook liefde toe van jou, eerst voor wie je heel graag ziet, tot je het kan uitbreiden naar het groter geheel. Adem liefde in, adem liefde uit. Voel hoe we liefde zijn. Benieuwd wat jij voelt als je dat doet.


Het is NU zo belangrijk omdat we maansgewijs NU ook echt uitgenodigd worden om ten volle ons hart en onze passie te voelen én te volgen. Om er helemaal voor te gaan. Om daarin ook zelf verantwoordelijkheid te nemen door er een beweging in te maken. Iets nieuws te doen. Want blijven doen wat je kent zal je niet verder brengen. Hoe groot of klein ook, doe het zeker NU. Je geeft jezelf een enorm geschenk daarmee.

Manifesteren is ontvangen. Jezelf ontvangen. Dat wat door jou heen wil stromen. En daarmee in allignment komen. Hoe mooi is dat niet?


Bezielde groet,

Liese


Ps: We komen aan de laatste plaatsjes voor de workshop 'Zij... de vrouw die ik in wezen ben'.

Ps2: Volg je me al op www.bezieldondernemen.be Je kan er op eigen tempo starten met een Rise & Shine traject of meteen echt een krachtig signaal in het veld zetten en meedoen met het 'Livetraject cyclisch ondernemen' deze zomer.

Comments


bottom of page